Wij zijn Knap Communicatie

Wij zijn Knap Communicatie, een creatief online en offline communicatiebureau. Wij helpen midden en klein bedrijven in de regio Noord-Holland met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van creatieve, betaalbare en gebruiksvriendelijke (mobiele) websites en marketing concepten. Een pakkende huisstijl is het begin van een goed lopend bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld meer klanten genereren op sociale media, of een mobiel vriendelijke website die onderhoudsvriendelijk is, of juist drukwerk dat de klanten op de juiste manier aanspreekt? Wat is het probleem binnen uw organisatie? Wij denken graag mee met uw bedrijf en ambities.


Wie zijn wij.

Wij zijn twee jonge ondernemers met een afgeronde HBO studie. Naast ons eigen bedrijf zijn wij alweer ruim een jaar werkzaam in de (online) marketingwereld. Dankzij de kennis en ervaring die wij tijdens onze studies in de loop der jaren hebben opgedaan, kunnen wij u naast het helpen ontwikkelen van uw mobiele websites ook diverse anderen diensten aanbieden. U kunt hierbij denken aan het ontwerpen van een logo en/of huisstijl, het verzorgen van drukwerk of uw website beter vindbaar te maken d.m.v. zoekmachine optimalisatie. Ook voor een complete strategie voor uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om branding.

Daphne

Designer


Rick

Creative Director


Design

Wij kunnen u helpen van een pakkend logo tot een complete huisstijl, een opvallende brochure, een creatief visitekaartje of een advertentie.

Strategie

Een online strategie is onmisbaar om structuur in de communicatie aan te brengen in alle verschillende online mediums zoals je website en social media. Zo moet het duidelijk worden welke doelgroepen je wilt bedienen, wat je doelstellingen zijn. Knap Communicatie helpt jou bij het stellen van haalbare doelen.

Digital

Wij bouwen uw website in WordPress, waardoor u uw website gemakkelijk zelf kunt bijwerken. Alle websites die wij maken zijn volledig responsive. Dit betekent dat we streven naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten. Hierdoor blijft uw website overal even leesbaar en functioneel, op welk apparaat je deze dan ook bekijkt.

Marketing

U heeft een idee, maar u heeft geen idee hoe dit idee op de markt moet zetten? Wij helpen u bij het opstellen van uw marketingplan. Bij het maken van dit marketingplan zijn er drie fases. De eerste fase is een intern onderzoek, De tweede fase is een extern onderzoek. dit geeft inzicht in de markt en de organisatie om uiteindelijk een marketingstrategie te ontwikkelen. Met onze liefde voor (online) marketing helpen wij u graag bij het maken van een strategie voor uw bedrijf.

Waarom kiezen voor Knap Communicatie.

1 Wij werken vanuit huis, waardoor we onze kosten laag kunnen houden. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag dan snel en geheel vrijblijvend een offerte aan.


2 Wij kunnen u naast het ontwikkelen van websites ook helpen met uw marketing communicatie strategie en diverse aanvullende diensten. Zoals het ontwerpen van een logo en/of huisstijl, het bestellen van drukwerken zoekmachine optimalisatie.


3 Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Wij verwachten dan ook vanaf u kant imput van uw kant. Zo kunnen we samen iets moois creëren!